1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yabani" dizisinin kadrosuna 3 yeni oyuncu

NTC Medya'nın yeni dizisi "Yabani"nin temmuz ayının 2. haftası sete çıkması planlanıyor.

“Yabani” dizisinin kadrosuna 3 yeni oyuncu

Yabani” dizisinin hazırlıkları sürüyor. NTC Medya imzalı dizide Halit Özgür Sarı (Yaman), Simay Barlas (Rüya), Bertan Asllani (Ateş) ve Dolunay Soysert başlıca rolleri paylaşacak. M. Çağatay Tosun‘un yöneteceği dizide kimsesiz büyüyen Yaman’ın etkileyici hikâyesi anlatılıyor. Hilal Yıldız’ın yazdığı dizide Yaman’ın beraber yaşadığı arkadaşlarına hayat verecek oyuncular belli oldu. Tekerlekli sandalyede olan Umut’u Ramiz Mullamusa oynayacak. “Mahkum”, ” Arka Sokaklar”, “Mahrem”, “Kırmızı Oda” gibi dizilerde rol alan yetenekli oyuncu geçen aylarda Disney Plus‘ta yayınlanan Ata Demirer‘in Bursa Bülbülü filmindeki performansıyla beğeni toplamıştı.

Yaman’ın diğer arkadaşından “Asi”yi Rojbin Erden canlandıracak. Erden, “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinde oynadığı Melek rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Yaman’ın ev arkadaşlarından Cesur karakterine ise fenomen dizi Pis Yedili‘nin Furkan’ı olarak hafızalarda yer eden Sezer Arıçay hayat verecek. FOX için çekilecek olan dizide olaylar Yaman’ın bir gece yarısı eğlence kulübünden çıkan Ateş ve kız arkadaşı Rüya’yla karşılaşmasıyla başlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yönetmeni Ketche kimlere “Defolu oyuncu” dedi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir