1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Yaban Çiçekleri” dizisine reyting şoku

O3 Medya’nın atv için çektiği “Yaban Çiçekleri” dizisi dün akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluştu.

“Yaban Çiçekleri” dizisine reyting şoku

“Yaban Çiçekleri” dizisi Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’yı buluşturdu. Dün ilk bölümü seyirciyle buluşan dizi reytinglerde aldığı oranlarla şaşırttı. İlk bölümünü Zeynep Günay’ın yönettiği Yaban Çiçekleri” dizisi tüm kişiler’de 2.62 reytingle 19., AB’de 0.88 reytingle 31. ABC1’de ise 1.73 reyting ile 22. Oldu. Akın Akınözü’nün “Kılıç”, Aslıhan Malbora’nın ise “Ela” rolüne hayat verdiği dizide Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi ünlü isimler de kamera karşısına geçiyor.

NOW’un “Kızıl Goncalar” dizisi total’de 6.80, AB’de 9.45 ve ABC1’de 9.89 reytingle zirvede yer alırken “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” total’de 5.67 ile 3., AB’de 3.81’le 5. Ve ABC1’de 5.45 reytingle 4. Oldu. Ömer ise total’de 3.26 reytingle 9., AB’de 2,90’la 7. Ve ABC1’de 3.56 reytingle 7. Oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Çelikkol’un Gaddar’dan ilk kareleri

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir