1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ya Çok Seversen'de Kerem Bürsin'in küçük kardeşini Arven Ece canlandırıyor

Kerem Bürsin'in yeni dizisi Ya Çok Seversen'de 6 Temmuz Perşembe günü Kanal D'de seyirciyle buluşacak.

Ya Çok Seversen’de Kerem Bürsin’in küçük kardeşini Arven Ece canlandırıyor

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan‘ın başrollerini paylaştığı “Ya Çok Seversen” dizisinin yaz sezonunun en çok merak edilen dizilerinin başında geliyor. Kübra Sülün‘ün yazdığı, Ali Bilgin‘in ise ilk bölümlerini yöneteceği dizide yıllar sonra 3 üvey kardeşiyle tanışan Ateş’in ve sahibi olduğu otelde hayatına tesadüfen giren Leyla’nın hikayesi anlatılıyor. Dizide Ateş’in büyük üvey kardeşi Ilgaz’ı Lara Aslan, Aydos’u Adin Külçe ve Berit’i ise Arven Ece Yavuz canlandırıyor.

Dizinin yeni tanıtımında Ateş’in holdingte Berit’le karşılaştığı anlara yer verildi. Berit’in elinde dondurma abisinin peşine düşmesi Ateş’i pek de memnun etmeyecek. Uzun bir cast çalışmasından sonra rol için seçilen Arven Ece Yavuz’un “Ya Çok Seversen” ilk oyunculuk tecrübesi

thumbnail
Önerilen Yazı
Nesrin Cavadzade’den Uraz Kaygılaroğlu yorumu: Kıskananlar çatlasın

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir