1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ya Çok Seversen" dizisine 2 konuk oyuncu

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı "Ya Çok Seversen" dizisi perşembe akşamlarına damga vuruyor.

“Ya Çok Seversen” dizisine 2 konuk oyuncu

“Ya Çok Seversen” dizisi her perşembe seyirciyi ekran başına topluyor. Ay Yapım imzalı dizinin 5. bölümüne 2 başarılı konuk oyuncu katılıyor. Ali Bilgin’in yönettiği, Kübra Sülün’ün ise yazdığı Kanal D’nin sevilen dizisine Netflix’in büyük ilgi gören “Merve Kült” filminin Murat’ı Levent Meşe konuk oluyor.  “Ya Çok Seversin“de Eren rolüne hayat verecek olan Meşe, Ateş’e (Kerem Bürsin) gergin anlar yaşatacak.

Beşinci ve altıncı bölüme ayrıca güzel oyuncu Eva Dedova konuk oluyor. “Mahmut ile Meryem”, “Rise of Empires Ottoman” gibi ses getiren projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Dedova, hayat vereceği “Şeyma” karakteriyle Leyla’yı (Hafsanur Sancaktutan) kıskandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Üç Kız Kardeş” dizisine 2 yeni oyuncu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir