1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Veda Mektubu dizisine 2 yeni oyuncu katıldı

Veda Mektubu dizisi Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizilerinin başında geliyor.

Veda Mektubu dizisine iddialı oyuncu

Veda Mektubu dizisinin 17 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor. MOST Yapım’ın imza attığı diziyi Deniz Çelebi Dikilitaş yönetecek. Kanal D’de yayınlanacak olan dizide Nurgül Yeşilçay (Alanur), Selim Bayraktar (Ziya), Bennu Yıldırımlar (Seher), Rabia Soytürk (Aslı), Emre Kıvılcım (Mehmet), Hakan Karsak (Nevzat), Kerem Alp Kabul (Selçuk), Ümmü Putgül (Feride), Asya Kasap (Derin), Elif Uslusoy (Mine), Deniz Altan (Fatoş), Hande Elaman (Hatice) ve Hazar Motan (Beste) rol alacak. Bugün okuma provası yapılan dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Ahmet Kaynak katıldı.

Kaynak, zamanında Alanur’un babası tarafından evlat edinilen, ailenin her şeyiyle ilgilenen şoförü Melih Güngör rolüne hayat veriyor.

Hikâyesi Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay imzalı olan dizide ayrıca Bennu Yıldırımlar’ın gençlini Nazlıcan Demir oynayacak. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Oyunculuk mezunu olan Demir, daha önce 5 bölüm “Yargı” dizisinde rol aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burak Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir