1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Veda Mektubu bu akşam başlıyor

Kanal D’nin iddialı dizisi Veda Mektubu bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Veda Mektubu bu akşam başlıyor

Veda Mektubu dizisi güçlü kadrosu ve etkileyici hikâyesiyle bu akşam görücüye çıkıyor. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ı  buluşturan diziyi Deniz Çelebi Dikilitaş yönetiyor.

Hikâyesi Gamestory, senaryosu ise Deniz Akçay imzalı olan Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda ayrıca Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi değerli isimler de yer alıyor.

yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizide bir mektup yıllar önce Alanur ve Ziya’nın ayrılmasına neden olur. Aşıkları birbirinden koparan zaman bu kez, çocukları üzerinden onları karşı karşıya getirir. Dizi şu sorulara yanıt arıyor; geçmişi geri almak mümkün mü? Geçmişin kırgınlıkları silinir mi? Gurur, aşkın en büyük düşmanı derler, peki ya kırık bir kalbin öfkesi?

thumbnail
Önerilen Yazı
Hangi ünlü oyuncu Yalı Çapkını’na veda ediyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir