1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hadise boşanma davasını açtı

Hadise, 5 ay önce evlendiği Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı.

Ve Hadise boşanma davasını açtı

Hadise 30 Nisan’da sessiz sedasız evlendiği Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açtı. Dinçerler’le evlendikten sonra taşındığı Riva’daki evden ayrılan ve İstinye’deki evine geri dönen Hadise, boşanma davasını da açtı. Hamile olduğu iddiasını yalanlayan, evliliğinde kriz çıktığı iddiasına da sessiz kalan şarkıcı evlendikten sonra daha kapalı giyinmeye başlamıştı. Şarkıcının bekâr günlerindeki sahne imajına geri döndüğü görüldü.

Beykoz Adliyesi’nde görülecek

Basın danışmanına “Boşanma dilekçesini verdim. Arayanlara boşanacağımı açıklayabilirsin” dediği öğrenilen şarkıcının dilekçesini Beykoz Adliyesi’ne verdiği belirtildi. Dinçerler’in daha az konser yapmasını ve kapalı giyinmesini isteyen ailesinin baskısından bunalan Hadise’nin fikir ayrılığı nedeniyle bu kararı aldığı konuşuluyor. Ünlü şarkıcının son dönemde konser sayısını artırması dikkat çekmişti.

Öte yandan boşanma haberlerinin ardından Dinçerler’in Vadi İstanbul’da açtığı pastanenin önünde uzun kuyruklar oluştu. Açılışı büyük ilgi gören pastaneye Hadise’nin gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sipahi dizisine flaş oyuncu kadrosu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir