1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Üvey Anne'nin yönetmeni Yasemin Türkmenli'den veda mesajı

Üvey Anne'nin yönetmeni Yasemin Tükmenli dizideki görevini Güzide Balcı'ya devretmişti.

Üvey Anne’nin yönetmeni Yasemin Türkmenli’den veda mesajı

Üvey Anne‘nin yönetmeni Yasemin Türkmenli, kısa sürede kendi seyircisini oluşturan diziden geçen günlerde ayrıldı. Geçmişte “Ezo Gelin”, “İffet”, “Bir Nefes Yeter”, “Bitmeyen Şarkı”,” TRT Tanıklar Gaffar Okkan ve Adnan Kahveci gibi çok konuşulan film ve dizilerde görev alan Türkmenli, bir veda yazısı paylaştı.

Başarılı yönetmen yazdığı veda yazısında şu satırlara yer verdi:

“Büyük bir aşkla atv’den gelen teklifle ve ONN Medya ile beraber yola çıktığımız ‘Üvey Anne‘ projesinde kurucu yönetmen olarak yer almaktan gurur ve onur duydum. Bu süreçte başta sevgili Hakan Eren, Kutsi, Hazal Filiz Küçükköse, Ayşegül Günay ve tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarımla çalışmaktan çok mutlu oldum. Görevimi yönetmen arkadaşım Güzide Balcı‘ya devretmiş bulunmaktayım.

Çok çalıştık ve çok güzel bir iş çıkardık. Yolumuz açık olsun sevgili ONN Medya ailesi… Emeklerimiz büyük… Tüm izleyicilere sevgiler… İyi ki bizlerdesiniz… Yeni projelerde çok yakında tekrardan görüşmek üzere… Sevgiyle…. Yasemin Türkmenli…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahan Gökbakar seyirciden özür diledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir