1. Anasayfa
  2. Dizi

Ünlü oyuncudan dizi çekimlerine bebek molası… Kız bebek geliyor

Makedonya’da çekilen “Beyaz Zambak” dizisinin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz eşi Hande Ünal’ın doğumu için sete ara verecek. Kız bebek geliyor.

Ünlü oyuncudan dizi çekimlerine bebek molası… Kız bebek geliyor

Bebek haberleri peş peşe geliyor. Ünlü oyuncu çift, Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un bebek bekledikleri haberinin ardından “Yargı” dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu baba olmuştu. Bebeğini kucağına almaya hazırlanan bir diğer ünlü oyuncu ise İsmail Ege Şaşmaz… Yeni bir değişiklik olmazsa eşi Hande Ünal yeni yılın ilk günlerinde doğum yapacak olan Şaşmaz, şu günlerde Makedonya’da TRT’nin dijital platformu tabii’nin “Beyaz Zambak” dizisinde rol alıyor. Başarılı oyuncu doğum için yılbaşında İstanbul’a dönecek.

Öte yandan Üsküp,  Ohri, Veles, Tetova, Bitola ve Gostivar’da çekilecek “Beyaz Zambak” 1992-95 yılları arasındaki Bosna Savaşı’nın seyrini değiştiren gerçek bir kahramanın sarsıcı hikâyesini anlatıyor. Dark Planet  Uğur Uzunok imzalı diziyi Selahattin Sancaklı yönetiyor. Senaryosunu Uğur Uzunok, Abdulhamit Işık ve Esma Koç’un yazdığı dizi, Srebrenitsa Soykırımı’na odaklanıyor. İsmail Ege Şaşmaz’a “Beyaz Zambak”ta Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Kubilay Tuncer, Hazım Körmükçü, Taha Baran Özbek, İdris Nebi Taşkan, Gökhan Gencebay ve Caner Kurtaran eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’ı üzen haber: Huzur içinde yat  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir