1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu Özge Özder kızı Luna'yla ilk kez reklamda oynadı

Başarılı oyuncu Özge Özder, Aptamil Prosyneo çocuk devam sütü markasının yüzü oldu ve kızıyla kamera karşısına geçti.

Ünlü oyuncu Özge Özder kızı Luna’yla ilk kez reklamda oynadı

Özge Özder, oyunculuktaki başarısı kadar evlilik hayatı ve anneliğiyle de büyük beğeni topluyor. Ayrıca tüm gelirini SMA hastası bebeklere bağışladığı “Ay Perisi Luna“ çocuk kitabı serisi, Kırmızı Çocuklar Derneği ile ortak çalışmaları gibi birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Özge Özder yeni bir reklam anlaşmasına imza attı.

Müzisyen Sinan Güleryüz‘le evli olan Özder’in kızı Luna ile doğal paylaşımları sosyal medyada oldukça beğeniliyor. Ünlü oyuncunun kızının bakımını yardım almadan kendisinin üstlenmesi takdir topluyor. Kızını sadece 6 ay emzirebilen oyuncunun bebeği için günlük hayatında doktorunun tavsiyesi üzerine tercih ettiği formül süt markası Aptamil Prosyneo, oyuncuyla bir senelik reklam anlaşmasına imza attı. Kızıyla ilgili oldukça hassas olan oyuncunun markanın kendi hayatında kullandığı formül süt markası olması nedeniyle reklamda kızı ile beraber yer almaya onay verdiği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Flaş gelişme… Atatürk dizisini tüm Türkiye ücretsiz izleyecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir