1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu Cemal Toktaş: Hastane çıkışı emniyetten alındım, mahkemeye çıkarıldım

Sübhaneke duasıyla ilgili çektiği video sosyal medyada büyük tepkiyle karşılanan Cemal Toktaş, zatürre nedeniyle tedavi gördüğü hastaneye polislerin gittiğini açıkladı.

Ünlü oyuncu Cemal Toktaş: Hastane çıkışı emniyetten alındım, mahkemeye çıkarıldım

Cemal Toktaş‘ın geçen günlerde Sübhaneke duasıyla ilgili videosu sosyal medyada tepki çekmiş, TT olan ünlü oyuncunun dini değerlerle alay ettiği belirtilmiş, iş verilmemesi gerektiği savunulmuştu. Bütün bu gelişmelerin ardından Toktaş ekibinde yer aldığı “Sadık Ahmet” filminin kadrosundan çıkarılmıştı. Aynı dönemde zatürre nedeniyle hastanede yattığını açıklayan Cemal Toktaş, instagram adresinden paylaştığı mesajlarla yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:

“5 gün zatürreden hastanede yattım. Hastane odasına polisler geldi Vatan Emniyet’ten… İşten kovduğumu internetten öğrendim. Menajerime bana bilgi verildiği söylenmiş… Beni kimse aramadı, hastaneye çıkışı emniyete alındım. Sonra Anadolu Adliyesi, sonra mahkeme… Sonra adli kontrollü serbest… Her cuma imza atıyorum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı’nın Mercan’ına hangi çocuk oyuncular hayat verdi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir