1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Umut Evirgen ile Alina Boz çifti Adana Altın Koza Film Festivali'nde

Geçen yaz aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen Umut Evirgen ile Alina Boz Adana Film Festivali'ne beraber katıldı.

Umut Evirgen ile Alina Boz çifti Adana Altın Koza Film Festivali’nde

Ülkemizin önde gelen film festivallerinden Adana Altın Koza Film Festivali yine iddialı programı ve ünlü davetlileriyle adından söz ettiriyor. Bu yıl 30. kez düzenlenen festivalde Umut Evirgen‘in yönettiği “Annesinin Kuzusu” filmi de ilk kez seyirciyle buluşacak. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yarışan ve Türkiye prömiyerini 21 Eylül günü yapacak olan “Annesinin Kuzusu” filmi için festivale katılan Umut Evirgen’e sevgilisi Alina Boz da eşlik ediyor.

Çok iyi anlaşan ve evlilik planı yapan Evirgen ve Boz, gün boyu beraber festival filmlerini izliyor. Umut Evirgen’in Feride Çiçekoğlu yazdığı son uzun metrajlı filmi “Annesinin Kuzusu”nda Selin Şekerci, Kubilay Aka, Necip Memili, Hatice Aslan, Tansu Taşanlar başlıca rolleri paylaşıyor. Film, alışılmadık bir aile hikâyesini beyazperdeye taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör bir iddialı filme daha konuk oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir