1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uğur Yücel’in Sandık Kokusu’ndaki ilk görüntüleri yayınlandı

Sandık Kokusu’nun 13. Bölüm tanıtımında dizinin ekibine yeni katılan usta oyuncu Uğur Yücel’in ilk sahneleri yayınlandı. 

Uğur Yücel’in Sandık Kokusu’ndaki ilk görüntüleri yayınlandı   

Uğur Yücel O3 Medya imzalı “Sandık Kokusu” dizisinin kadrosuna Atilla’nın (Metin Akdülger) babası Hasan rolüyle dahil oldu. Usta aktörün ilk görüntüleri 13. Bölüm tanıtımında yayınlandı. Reha’nın (Necip Memili) Hasan’la konuşmasının ardından Atilla ile Karsu için zor günlerin başlayacağının sinyali verildi.

Melis Civelek ve Zeynep Gür‘ün yazdığı dizinin 12. Bölümünde Karsu ve Atilla’yı öpüşürken gören Reha çok sinirlenmişti. Atilla’ya saldıran Reha’nın tehditleri ikili arasındaki gerilimi yükseltmişti. Kreatif danışmanlığını Zeynep Günay‘ın yaptığı diziyi Nezaket Coşkun yönetiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin yapımcısından yeni Apo açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir