1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Partneri Uğur Uzunel'den Merve Dizdar'a büyük destek: Gururdan çatlamak üzereyim

Uğur Uzunel eski partneri Merve Dizdar'ın Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazanmasının ardından sevinçten havalara uçtu.

Partneri Uğur Uzunel’den Merve Dizdar’a büyük destek: Gururdan çatlamak üzereyim

Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali’nde “Kuru Otlar Üstüne” filmiyle “En İyi Kadın Oyunu Ödülü”nü kazanmasının yankıları sürüyor. Dizdar’ın adının aşk dedikodularına karıştırdığı “Masumlar Apartmanı” dizisindeki partneri Uğur Uzunel, haberi alır almaz havalara uçtu ve “Sen hepimize umut ve inanç kaynağısın… Gururdan çatlamak üzereyim. Cannes 2023’ün En İyi Kadın Oyuncusu Merve arkadaşlar… Ne kazandığının farkında mısınız?” mesajını paylaştı.

Uzunel gece boyunca peş peşe paylaşımlar yaptı. Cannes Film Festivali‘nin kapanış töreninin başında “Buralar sana çok yakışıyor Merve Dizdar… Yak Cannes’i hadi… Dönelim deliye hadi” yazdı. Ardından ödül Dizdar’a gelince de çok mutlu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Merve Dizdar tarihe geçti, Cannes’ın ilk Türk “En İyi Kadın Oyuncu”su oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir