1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uğur Güneş'ten yeni sinema filmi: Gün Batımına Birkaç Gün Kala

Al Sancak dizisinin başrol oyuncusu Uğur Güneş yaz sezonunu film çekerek değerlendiriyor.

Uğur Güneş’ten yeni sinema filmi: Gün Batımına Birkaç Gün Kala

Uğur Güneş mesleğinden kazandığını yine mesleğine yatırıyor. “Al Sancak” dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu yaz sezonunu tatile değil, bir hayalini gerçekleştirmeye ayırdı. Uğur Güneş, kurduğu Q Medya isimli şirketinin yapım ortağı olduğu “Kıyı” kod adlı “Gün Batımına Birkaç Gün Kala” filminde başrol oynuyor. Bir hesaplaşma hikâyesini anlatan filmin en önemli özelliklerinden biri de hikâyesinin de Uğur Güneş’e ait olması…

İstanbul’un da aralarında olduğu 3 ayrı şehirde çekilen filmin yönetmeni Yiğit Küçükkibar… Haziran ayının 2. haftası sete çıkan proje bir festival filmi… Uğur Güneş’in “Ali” rolüne hayat verdiği filmin kadrosunda Serkan Ercan, Devrim Yakut, Bülent Şakrak, Damla Makar, Sahra Şaş, Rüçhan Çalışkur, Musab Ekici ve Alaz Demir yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şerif Sezer bu yaz hangi filmde rol alacak?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir