1. Anasayfa
  2. Dizi

Üç Kuruş’ta son 5 bölüm… Konyalı’nın annesi geliyor

Üç Kuruş’ta son 5 bölüm… Konyalı’nın annesi geliyor

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi “Üç Kuruş” büyük finale doğru yaklaşıyor. Bir sezon olarak planlanan dizi 28. bölümde veda edecek. Sinan Öztürk’ün yönettiği dizinin kadrosuna son olarak usta oyuncu Tuna Arman katılıyor. Arman, Konyalı’nın (Alişan Uğur) annesini canlandıracak.

Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in senaryosunu yazdığı dizide başlıca rolleri Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Kadir Çermik, Bora Akkaş, Sezin Akbaşoğulları, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Mehmet Bozdoğan, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Aytaç Uşun, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Civan Şit oynuyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir