1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Üç Kız Kardeş'ten flaş ayrılık

Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinin başında gelmeye devam ediyor.

Üç Kız Kardeş’ten flaş ayrılık

Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamlarının reytinglerine damga vurmaya devam ediyor. İlgiyle izlenen Süreç Film imzalı dizinin yeni bölümde bir veda yaşanacak. Ünlü yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan diziden “Mesut” rolüne hayat veren Demircan Kaçel ayrılacak.

45. bölümde diziden çıkacak olan başarılı oyuncu Netflix’in “Kuş Uçuşu” dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplamıştı. Ay Yapım imzalı dizide ofisboy Yusuf karakterine hayat veren Demircan Kaçel’in henüz seyirciyle buluşmayan 2. ve 3. sezonda rolü iyice artıyor ve ana karakterlerden biri olarak hikâyeye yön veriyor. Şu günlerde “Kuş Uçuşu”nun 3. sezonu çekiliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT Dijital’in “Deep Purple” dizisine 3 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir