1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya rol arkadaşı Eren Ören'in el ele ilk görüntüsü

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya ile rol arkadaşı Eren Ören Akmerkez'de el ele görüntülendi.

Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya rol arkadaşı Eren Ören’in el ele ilk görüntüsü

Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya rol arkadaşı Eren Ören’e kalbini kaptırdı. Ünlü oyuncu çift, dün Akmerkez’de mağazaları dolaşırken ilk kez el ele görüntülendi. Ayvalık’taki sete döneceklerini belirten ikili beraberlikleriyle ilgili “Tatlı gidiyor” yorumunu yaptı. Eren Ören hayranlarından gördükleri ilgiye teşekkür etti ve “Sağ olsunlar bizi destekliyorlar, güzel gidiyor” dedi.

“Birbirimizden destek alıyoruz ve birbirimize yardımcı oluyoruz” diyen Özgü Kaya ile Eren Ören sık sık birbirlerine aşk dolu bakışlar attı.

Eren Ören geçen haftalarda Altın Kelebek’te Yıldızı Parlayan Ödülü’nü alan sevgilisini tebrik ettiğini belirtti ve “Özgü’nün performansı zaten ödül aldı, tebrik ediyorum” diye konuştu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir