1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Üç Kız Kardeş ile Ben Bu Cihana Sığmazam'ın büyük rekabeti

Dün akşam televizyon ekranı Üç Kız Kardeş ile Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kıyasıya bir rekabetine sahne oldu.

Üç Kız Kardeş ile Ben Bu Cihana Sığmazam’ın büyük rekabeti
Üç Kız Kardeş ile Ben Bu Cihana Sığmazam salı reytinglerine damgasını vurdu. Dün akşam televizyon ekranı kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Geçen hafta Süreç Film’in “Üç Kız Kardeş” dizisi 3 kategoride de zirvede yer alarak önemli bir başarı imza atmıştı.
Bu hafta ise Oktay Kaynarca’nın “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi zirveyi totalde ele geçirdi. Kaynarca’nın başrolünü oynadığı dizi tüm kişilerde 7.06 reytinge ulaştı. “Üç Kız Kardeş” dizisi ise 6.51 reytingle 2 sırada yer aldı. AB’de ise “Üç Kız Kardeş” dizisi zirvedeydi. Ayvalık’ta çekilen dizi 6.32 reyting aldı. Bu kez ikinci sırayı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi aldı  ve proje 5.55 reyting’e ulaştı. ABC1’de ise 7.04 ile “Ben Bu Cihana Sığmazam” birinci, 6.39 reytingle de “Üç Kız Kardeş” ikinci oldu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Güzel Günler “Teşkilat” ve “Yargı”ya rakip oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir