1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin yayın tarihi ertelendi

Acunmedya’nın yapımcılığını üstlendiği “Aşka Düşman” dizisinin yayın tarihi merak konusuydu.

tv8’in “Aşka Düşman” dizisinin yayın tarihi ertelendi

“Aşka Düşman” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Mesude Erarslan’ın yönettiği diziyi Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur yazıyor. Aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin (Buse Meral) Uygar (Cem Yiğit Üzümoğlu) ile güçlüklerle sınanan aşkını anlatan dizinin yayın tarihin kasım ayının 3. Haftası olması planlanıyordu.

Ancak son gelen haberlere göre dizinin yayın tarihi ocak ayına ertelendi. Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı dizinin şimdilik yeni bir değişiklik olmazsa 3 Ocak Çarşamba günü yayınlanması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil gibi ünlü isimler rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hudutsuz Sevda” dizisine iddialı transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir