1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

tv8’in “Aşka Düşman” dizisi sete çıkıyor

Acun Medya’nın Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı “Aşka Düşman” dizisi 4 Ekim’de sete çıkacak.

tv8’in “Aşka Düşman” dizisi sete çıkıyor

“Aşka Düşman”ın sete çıkış tarihi belli oldu. İzmir – İstanbul ve Bursa üçgeninde çekilecek olan dizi 4 Ekim’de sete çıkıyor. Aşka düşman bir anne kızlarının hikâyesini anlatan diziyi Mesude Eraslan oturacak. Nazan Kesal’ın “Bahriye”ye hayat vereceği dizide kızlarını Esra Ruşan (Feraset), Merve Nur Bengi (Mahur) ve Buse Meral (İnci Neva) canlandıracak. Savcı rolünü başarılı oyuncu Bihter Dinçel’in oynayacağı dizinin erkek başrol oyuncusu Uygar’a ise Cem Yiğit Üzümoğlu hayat verecek.

Dizide diğer önemli rollerde Bedia Ener, Barış Aytaç, Ebru Aykaç, Sermet Yeşil, İbrahim Şahin, Mehmet Çepiç, Pelin Bahşi ve Beste Kanar seyirci karşısına çıkacak. Dizinin çocuk oyuncuları ise Lavinya Ünlüer ve Emir Kaan ÖzkanAşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin Uygar ile aşkının hikayesinin anlatıldığı dizinin okuma provası da yapıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ata Demirer ve Esra Bilgiç’li Netflix dizisinden ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir