1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Turgut Tunçalp "Teşkilat"tan neden ayrıldı?

Turgut Tunçalp "Halit Başkan" rolüne hayat verdiği "Teşkilat" dizisinden ayrıldığınu yazılı bir açıklamayla duyurdu.

Turgut Tunçalp “Teşkilat”tan neden ayrıldı?

“Teşkilat” dizisi yeni sezonda da TRT 1 ekranında seyirciyle buluşacak. Tims&B imzalı dizinin yeni sezonunda henüz kimlerin ölüp kimlerin kalacağı belli değil. Fenomen dizide oyuncularla 4. sezon anlaşmaları için henüz masaya oturulmadı. Bu sırada dizinin “Halit Başkan”ı Turgut Tunçalp instagram sayfasından bir veda yazısı paylaştı.

Ünlü oyuncu mesajında “Sevgili Teşkilat ailesi başta yapımcımız Timur Savcı ve Burak Sağyaşar olmak üzere yayıncı kuruluşumuz TRT 1’e tüm çalışma ve ekip arkadaşlarıma her zaman güzel bir şekilde hatırlayacağım bu muhteşem deneyim ve bana kattıkları için çok teşekkür ederim. Tims&B ailesiyle yollarımızın kesip tekrar kesişmesi dileğiyle tekrar sevgiler ve başarılar dilerim” cümlelerine yer verdi. Bu sürpriz ayrılığın nedeni merak konusu oldu. Turgut Tunçalp’in artık farklı roller canlandırmak, farklı projelerde yer almak için bu kararı aldığı öğrenildi. Ayvalık’ta tatil yapan başarılı oyuncu dönüşte gelen yeni işleri değerlendirecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan bir ilk… Peş peşe aşklarını ilan ettiler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir