1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Turgay Tanülkü tabii’nin “Marnalı” dizisinde

Gürkan Uygun’un başrolünü oynadığı CNP Film imzalı “Marnalı” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Turgay Tanülkü tabii’nin “Marnalı” dizisinde

Marnalı dizisi TRT’nin dijital platformu tabii için çekilen iddialı diziler arasında… Doğan Ümit Karaca’nın yönettiği dizi Gürkan Uygun ile Melike İpek Yalova’yı buluşturdu. Yusuf Reha Alp’in yazdığı dizinin kadrosuna çok değerli bir oyuncu konuk oldu. Ali Reşat Marnalı adlı bir kabadayının düşürüldüğü tuzağın ardından yaşanan intikam öyküsünü etkili bir dille ekrana taşıyan diziye Turgay Tanülkü katıldı.

Usta aktör dizinin 6. bölümüne Ali Reşat Marnalı’nın (Gürkan Uygun) eski patronu Hasan Baba olarak dahil oldu. Melike İpek Yalova “Derin”, Engin Benli “Faruk Bedir”, Mert Doğan’ın “Turan”, Elif Uslusoy “Meltem”, Osman Albayrak “Mohdi Peyami”, Kanbolat Görkem Arslan “Düzgün”, Murat Göçmez “Gökhan”, Değer Alp “Sevgi” ve Yiğit Yalkın “Taşkafa” karakterlerine hayat verdiği dizinin çekimlerinin mayısın 3. Haftası bitmesi planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Sandık Kokusu” dizisine usta oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir