1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tuba Büyüküstün’den Demet Özdemir’e: Bayılıyorum

Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar’ın Show TV Ana Haber’de başlattığı kampanyaya Tube Büyüküstün de destek verdi.

Tuba Büyüküstün’den Demet Evgar’a: Bayılıyorum

2022den beri UN Women’ın Türkiye’de ilk İyi Niyet Elçisi olarak seçilen ödüllü oyuncu Demet Evgar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde büyük bir sürprizle izleyiciler karşısına çıktı. Bu sezon Bahar dizisiyle seyirci karşısına çıkan Evgar, Show Ana Haber Bülteni‘nin açılışını yaptı.

Evgar, içinde eksik kelimeler bulunan ve anlaşılmaz ilk haber metnini okuyarak izleyicileri şaşırttı. Bu açılışın ardından haberin tamamını okuyarak bir önceki okuduğu haberdeki eksik kelimeler gibi kadını da hayatın her alanında eksilttiğimizde, görmediğimizde ve yok saydığımızda yaşamın ne kadar anlaşılmaz ve eksik kalacağına vurgu yapan Evgar, UN Women’ın bu seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temasını paylaşarak önemli bir kampanyayı başlattı. Kampanya kısa sürede viral oldu ve etkileşim kazandı.

Demet Evgar’ın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde başlattığı kampanyaya meslektaşı Tuba Büyüküstün de destek verdi. Büyüküstün, Evgar’ın haber bülteni açılışı yaptığı videoy “Farkındalığı büyütmek için muhteşem bi örnek/ anlatım. Emeği geçen herkese ❣️ ve canım Demet Evgar’a bayılıyorum” mesajıyla paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sına yeni partner gelecek  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir