1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT'nin Teşkilat dizisine Elif geliyor

Tims&B'nin TRT için çektiği "Teşkilat" dizisi yenilenen kadrosu ve hikâyesiyle geçen pazar 4. sezonuna iyi bir başlangıç yaptı.

TRT’nin Teşkilat dizisine Elif geliyor

“Teşkilat” dizisi geçen pazar 4. sezona “Merhaba” demişti. TRT1‘in pazar akşamları seyirciyi ekran başına toplayan dizisinde yeni ekibin yeni hikâyesi her hafta heyecanın dozunu artıracak. Burak Arlıer’in yönettiği diziye Sibel Aytan dahil oluyor. Son olarak “Al Sancak” dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sibel Aytan fenomen dizide “Elif” rolünü canlandıracak.

Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizide Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy) başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kirli Sepeti” dizisinde Melisa Döngel’in annesi Cavidan’a kim hayat verecek?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir