1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT’nin Olgun Şimşek’li Kara Ağaç Destanı dizisinden ilk tanıtım yayınlandı

TRT 2024 için “Bir Sevdadır”ın ardından “Mehmed Fetihler Sultanı”, “Kül Masalı” ve “Kara Ağaç Destanı” adlı 3 yeni dizi daha hazırlıyor.

TRT’nin Olgun Şimşek’li Kara Ağaç Destanı dizisinden ilk tanıtım yayınlandı   

TRT yaz sezonuna kadar 4 yeni dizi yayınlamayı planlıyordu. Bu dizilerden ilki olan “Bir Sevdadır” ekrana geldi. 2. Dizi “Kül Masalı” 15 Şubat’ta yayınlanacak. Pazartesi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”yi, Çarşamba “Bir Sevdadır”ı, Perşembe “Kül Masalı”, cumartesi “Gönül Dağı” ve Pazar günü “Teşkilat”ı yayınlayan kanalın boş iki günü kaldı. “Mehmed Fetihler Sultanı” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa salı akşamları, “Kara Ağaç Destanı”nın da Cuma yayınlanacağı konuşuluyor.

Dün akşam Kayseri ve Kapadokya’da çekilen “Kara Ağaç Destanı” dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. 20 Şubat haftasına yetiştirilmeye çalışılan dizide Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk başlıca rolleri paylaşıyor. Ufuk Hakan Eren’in yönettiği diziyi Mustafa Becit yazıyor. Motto Yapım imzalı dizi için Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinin terkedilmiş Soğanlı köyüne plato kuruldu.Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve güçlü bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizinin tam kadrosu ise şöyle; Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker , Hakan Boyav, Merih Öztürk’ün  yanı sıra  Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün,  Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz ,Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz, Alessa Dilara Demircan

thumbnail
Önerilen Yazı
Kirli Sepeti’ne Furkan Palalı sağ koluyla geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir