1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT’nin Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde oyuncu değişikliği

TRT1'in Fatih Sultan Mehmet'in hayat hikâyesini ekrana taşıyan yeni dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’nın çekimleri tüm hızıyla sürüyor. 

TRT’nin Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde oyuncu değişikliği

TRT 2024 yılında da dönem dizilerini seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Fatih’in öyküsünü ekrana taşıyacak olan dizide bir oyuncu değişikliği yaşandı. Miray Yapım imzalı dizide 2. Murad rolüne hayat vereceği açıklanan Savaş Özdemir, projeden ayrıldı. 23 yıl Osmanlı’nın 6. Padişahı olarak tahtta kalan Sultan 2.Murad rolü için Teoman Kumbaracıbaşı’yla anlaşıldı.

Şafak Bal’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizide Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin TRT’de salı akşamları yayınlanması planlanıyor. 27 Şubat’a yetiştirilmeye çalışılan dizinin en geç 5 Mart’ta ekranda olması bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ömer” dizisinin kadrosuna flaş bir isim daha katılıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Perşembe akşamı yayınlayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir