1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT'nin "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisine Türkân geliyor

"Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinde Serkan'ın evi terk edip giden annesi Türkân'a hayat verecek olan oyuncu belli oldu.

TRT’nin Kendi Düşen Ağlamaz dizisine Türkan geliyor

“Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi her perşembe TRT1’de seyirciyi ekran başına topluyor. NGM’nin imza attığı dizi Ayşegül Çiçekoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanıyor. Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş ve Yiğit Kalkavan gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin kadrosuna flaş bir karakter dahil oluyor.

Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu‘nun yönettiği, Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı yazdığı diziye Derya Artemel “Türkan” rolüyle katılacak ve Serkan’ın evi terk eden annesine hayat verecek. Geçen hafta 3 kategoride de birinci olan dizide ayrıca Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi sevilen oyuncular da rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in Akif’i Celil Nalçakan’dan Ahu Yağtu’ya: Seni çok sevmek, çok güzel
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir