1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT'nin fenomen dizisi "Gönül Dağı" ne zaman sete çıkıyor?

TRT'nin Köprü Film imzalı dizisi "Dönül Dağı"nın 4. sezonu merakla bekleniyor. Fenomen dizinin sete çıkış tarihi belli oldu.

TRT’nin fenomen dizisi “Gönül Dağı” ne zaman sete çıkıyor?

“Gönül Dağı” dizisi 103. bölümde sezon arası vermişti. Yeni bölümleri merakla beklenen dizinin 25 Ağustos’ta sete çıkması planlanıyor. Eskişehir‘in doğal güzelliğini gözler önüne seren, Anadolu’nun samimi atmosferinde sıcak ve gerçekçi insan öykülerini ekrana aktaran Ferhat Esşsiz‘in patronu olduğu Köprü Film imzalı dizide yeni bir değişiklik olmazsa 8 yıllık zaman atlaması yaşanacak.

Yahya Samancı‘nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna yeni sezonda 2 yeni oyuncu katılacak. 4. sezon hikâyesinde kasabaya yeni biri gelecek, yeni aşklar ve yeni heyecanlar da yaşanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kısmet” dizisinin final tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir