1. Anasayfa
  2. Dizi

TRT'den flaş karar... Sezon finali yapmıştı, final kararı alındı

TRT yeni sezon için hummalı bir hazırlık içinde... Teşkilat, Gönül Dağı ve Al Sancak dizisinin yeni sezonda da devam edeceğini açıklayan kanal bir final kararı aldı.

TRT’den flaş karar… Sezon finali yapmıştı, final kararı alındı

TRT‘nin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Üç yazlık dizinin yanı sıra kanal yönetimi yeni sezon için iddialı yapımları seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu arada TRT, sezon sonunda eylülde devam edeceği açıklanan dizilerinden “Al Sancak” için final kararı aldı.

TRT, Al Sancak’ın 19. bölümde sezon finali yaptığını ilan etmişti. Bugün ise tüm ekibe diziye devam etmeme kararı alındığı iletildi. Dizinin yapım şirketi Bozdağ Film TRT 1‘e yeni sezonda “Ağlayan Gelin” dizisini hazırlıyor. Şirketin bir proje daha yapacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin 2. sezonuna flaş bir isim daha katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir