1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT 1'in "Eski Yeni" dizisine flaş transfer

TRT 1 bu yaz "Eski Yeni", "Neşeli Günler" ve "Kendi Düşen Ağlamaz" adlı 3 yazlık dizi ekrana getirecek.

TRT 1’in “Eski Yeni” dizisine flaş transfer

TRT1’in Fabrika Yapım – Öner Aslanel imzalı dizisi “Eski Yeni” güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Baykut Badem‘in “Once Again“ projesinden yola çıkarak kaleme aldığı dizide Akyol ailenin renkli hikâyesi ekrana taşınacak. Sadullah Celen’in yönettiği dizide Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Barış Yıldız, Erdem Akakçe ve Ebrar Karabakan oynayacak.

Son olarak dizinin kadrosuna çok başarılı bir oyuncu katıldı. “Alev Alev“, “Kalp Yarası” ve “Sevmek Zamanı“nın ardından ekranlara dönecek olan Toprak Can Adıgüzel, Sina karakterine hayat verecek. Adıgüzel, Hira Koyuncuoğlu‘nun canlandıracağı ailenin en küçük kızı Damla’nın nişanlısı olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın “Gün Işığım” dizisinin konusu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir