1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dünya Kupası başlıyor. TRT hangi günler dizi yayınlamayacak?

Dünya Kupası maçlarını yayınlayan TRT'nin hangi gün, hangi dizilerini yayınlamayacağı merak konusuydu.

Dünya Kupası başlıyor. TRT hangi günler dizi yayınlamayacak?

TRT, 20 Kasım ile 18 Aralık tarihleri arasında Katar’da düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası maçlarını yayınlayacak. 5 farklı şehirde ve 8 farklı stadyumda oynanacak olan maçların yayınından hangi dizilerin etkileneceği merak konusuydu. TRT ilk hafta yayın planını hazırladı.

Buna göre; 20 Kasım Pazar günü “Teşkilat”ın yeni bölümü, 21 Kazım Pazartesi “Alparslan Büyük Selçuklu”, 22 Kasım Salı “Yürek Çıkmazı”nın yeni bölümleri “özetsiz” olarak yayınlanacak. 23 Kasım Çarşamba gününden 27 Kasım’a kadar TRT’de akşam kuşağında dizi yayınlanmayacak.

Buna göre 24 Kasım Perşembe “Balkan Ninnisi”, 25 Kasım Cuma”Kasaba Doktoru”, 26 Kasım Cumartesi”Gönül Dağı”, 27 Kasım Pazar “Teşkilat” dizileri yayınlanmayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuruluş Osman’a yeni oyuncular katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir