1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT Dijital'in #adaleTT dizisine bomba kadro

TRT Dijital'in polisiye dizisi #adaleTT güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

TRT Dijital’in #adaleTT dizisine bomba kadro

TRT Dijital’in polisiye türündeki dizisi “#adaleTT”in okuma provası bugün yapıldı. 29 Ekim’de sete çıkacak olan dizinin yapımını Vernant DP, yapımcılığını Cemil Cengiz üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise ödüllü yönetmenlerimizden Emre Kavuk oturacak.

Yeni yılda TRT Dijital’de seyirciyle buluşacak olan dizinin senaristi Ümit Cihan Canpolat, görüntü yönetmeni Türksoy Gölebeyi… Dizide başlıca rolleri Yurdaer Okur, Burak Sergen, Erdem Kaynarca, Mahir Günşıray, Nizam Namidar, Esila Umut, Haydar Köyel, Esra Kızıldoğan, Handan Yıldırım, Yankı Ayhan, Ela Yörüklü, Ebru Şam, Birgen Engin, Can Atak ve Zeynep Güngör oynayacak.


Kızının katilleri cezasını çekmediği için öfkeli olan siber güvenlik uzmanı baba Selim (Yurdaer Okur), yetkililerden umudunu kesince adaleti kendi elleriyle sağlamaya karar verir. Araştırmaları sonucu tespit ettiği olağan şüphelileri kaçırıp kendi mahkemesini kurar ve tüm sorgulama sürecini internet üzerinden canlı olarak yayınlar. Sonunda kararı izleyicilerin oylarıyla belirleyecek, “suçlu” bulunanları kısasa kısas esasınca ölümle cezalandıracaktır. Sosyal medyada geniş yankı yaratan olayın peşine düşen deneyimli Başkomiser Kadir (Burak Sergen), Selim’i yakalamak ve adalete teslim etmek için soluk kesen bir mücadeleye girer.

thumbnail
Önerilen Yazı
Star TV’den ana haber saatinde günlük dizi
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir