1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TRT Dijital ne zaman açılacak?

TRT Dijital'in açılış tarihi merakla bekleniyor.

TRT Dijital ne zaman açılacak?

TRT Dijital kanalı için uzun süredir devam eden bir hazırlık var. Aralarında “Mevlana”, “Son Gün”, “Akif”, “Şebeke”, “Modern Doğu Masalları”, “Biltmore Oteli Cinayeti”, “Eyvah Ramazan Bey”, “#adaleTT”, “Şanzelize Düğün Salonu”, “Yeşil Deniz Milenyum”, “Derin Mor” ve “Serhat” dizilerinin peş peşe çekimlerine onay veren kanalın açılış tarihi merak konusu…

TRT Dijital için 10 Şubat’ta Çırağan Sarayı’nda görkemli bir tanıtım yapılmayı planlanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı gecede platformda yayınlanacak dizilerden birer dakikalık tanıtımlar gösterilecek ve yayın tarihi açıklanacaktı. Ancak 6 Şubat’taki deprem felaketi bütün planları alt üst etti. Şimdi seçim öncesi yapılacak olan tanıtım gecesinin tarihinin açıklanması bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nejat İşler’in süt reklamını akıllara getiren sahne
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir