1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tozluyaka'nın yönetmeninden yeni dizi

Tozluyaka'nın yönetmeni Semih Bağcı yapımına NTC Medya'nın, yapımcılığına ise Mehmet Yiğit Alp ve Fatih Aksoy'un imza attığı "Safir" adlı dizinin hazırlığını yapıyor.

Tozluyaka’nın yönetmeninden yeni dizi

Tozluyaka dizisinin başarılı yönetmeni Semih Bağcı, yine aynı yapım şirketiyle yeni dizi hazırlığında… Projenin kod adı “Safir”…  Çekim mekanı olarak başta Hatay ve Adana’nın düşünüldüğü dizinin yaşanan deprem felaketinin ardından Kapadokya’ya taşınması gündemde…

Hikayesini Burcu Över ve Gül Abus Semerci’nin senaryosunu ise Burcu Över’in yazdığı dizide Gülsoy ailesinin fertlerinin etkileyici hikâyesi ele alınıyor. Dizi adını evin ortanca oğlu Yaman’ın annesi Gülfem’in safir yüzüğüyle müştemilatta yaşayan ailenin şoförünün kızı Feraye’ye çocuk yaşlarda evlenme teklifi etmesinden alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta tiyatrocu Muhlis Asan vefat etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir