1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tozlu Yaka'nın yıldızı Serra Pirinç'in yeni adresi belli oldu

Genç kuşağın başarılı oyuncularından Serra Pirinç, yeni bir dizi anlaşması yaptı.

Tozlu Yaka’nın yıldızı Serra Pirinç’in yeni adresi belli oldu

Serra Pirinç‘in Tozlu Yaka’nın ardından yeni dizi projesi belli oldu. 25 yaşındaki oyuncu TRT 1‘nin Fabrika Yapım imzalı iddialı yazlık dizisiyle anlaştı. Kod adı “Eski Yeni” olan dizinin yeni ismi “Benim Güzel Ailem” oldu. Sadullah Celen‘in yönettiği, Baykut Badem‘in yazdığı “Once Again“ projesinden uyarlanan dizide Erdal Özyağcılar (Rasim), Seray Gözler (Canan), Onur Buldu (Ferdi), Melis Babadağ (Öznur), Aycan Koptur (Deniz), Barış Yıldız (Kaan), Erdem Akakçe (Nedim), Ebrar Karabakan (Tuğçe), Toprak Can Adıgüzel (Sina), Nergis Kumbasar (Feryel), Meltem Pamirtan (Derya), Emre Akkuş (Oğuz), Tolga Ortancıl (Emre), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Mahmut), Yade Arayıcı (Tanem) ve Ahmet Hakan Ünal(Burak) rol alıyor.

Serra Pirinç, cast direktörlüğünü ise Yelda Gürkan‘ın yaptığı dizide daha önce Hira Koyuncuoğlu’nun adının geçtiği “Damla” rolünü canlandıracak. Pirinç, Aksoy ailesinin en küçük kızı rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’lı klip yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir