1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tozlu Yaka’da şoke eden olay… Cenazeye çelenk gönderdi

Tozlu Yaka dizisinde senaristin adıyla cenaze sahnesine çelenk gönderildiği ortaya çıktı.

Tozlu Yaka’da şoke eden olay… Cenazeye çelenk gönderdi

Dizi setlerinde yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. FOX’un NTC Medya imzalı gençlik dizisi “Tozlu Yaka”nın setinde geçen haftalarda ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Dizinin Cemre’si Ecem Çalhan’ın cenaze sahnesi çekildi. Bu sahne sırasında bir detay görenleri şaşırttı. Tozlu Yaka’nın senaristi Yekta Torun, cenaze sahnesine kendi adıyla çelenk hazırlattı. Bu durum tepki çekince sete getirilen çelenk kaldırıldı.

Başrol olarak girdiği dizideki rolünün kötü karaktere evrilmesi ve senaryo gereği ölmesinin de genç oyuncuyu çok üzdüğü gündeme gelmişti. Senaristin projeyi fanların sosyal medyadan  gösterdikleri reaksiyona göre şekillendirdiği de diziye yöneltilen eleştiriler arasında yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ben Bu Cihana Sığmazam’a yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir