1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Toplumu ayağa kaldıran “Sucu Metin Şenay olayı” Gaddar dizisinde

Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı “Gaddar” dizisinde bu Cuma yine toplumun vicdanını kanatan büyük bir acı işleniyor.

Toplumu ayağa kaldıran “Sucu Metin Şenay olayı” Gaddar dizisinde

NOW’ın Cuma akşamlarına damgasını vuran sevilen dizisi Gaddar halkın vicdanını yaralayan acı olayları senaryosuna taşımaya ve unutturmamaya devam ediyor. Bir halk kahramanına dönüşen Gaddar, daha önce taksici Oğuz Erge ve kedi Eros’u acımasızca öldüren suçluların olaylarından esinlenilerek çekilen kurmaca hikâyelerde kötülere cezasını vermişti.

Bu hafta ise Çağatay Ulusoy’lu dizide yine çok acı, çok sarsıcı olan ve günlerce gündemden düşmeyen “Sucu Metin Şenay olayı”ndan esinlenilen acı hikâye ele alınacak. Metin Şenay’ın sucu dükkanına kurduğu ses yalıtımlı odada aralarında akrabalarının da olduğu çok sayıda mahalleli mağdur çocuğa cinsel istismar suçu işlediği, bu anları kameraya çektiği, çocuklardan birinin felç kaldığı ortaya çıkmış ve yıllarca süren bu büyük insanlık suçunu gerçekleştiren şahıs hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti” oyuncuları haftaya Cannes yolcusu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir