1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu Tolga Tekin'den oyunculuk okullarıyla ilgili flaş açıklama

Ünlü oyuncu Tolga Tekin "Elimde imkan olsa oyunculuk okullarının yarısını kapatırım" dedi.

Ünlü oyuncu Tolga Tekin’den oyunculuk okullarıyla ilgili flaş açıklama
Tolga Tekin NTV’de yayınlanan Bambaşka Sohbetler programında Ceyda Düvenci’nin konuğu oldu. Televizyon dizilerinin yanı sıra 27 yıldır Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı olarak sahneye çıkan Tolga Tekin, son yıllarda birbiri ardına açılan ve tanınan oyuncuların sahibi olduğu ya da ders verdiği ‘oyunculuk okulları’ için iddialı bir açıklamaya imza attı.

Tolga Tekin “Elimde imkan olsa, Türkiye’de oyunculuk eğitimi veren okulların yüzde 50’sini kapatırım. Mesleğimiz çok güzel, tapu kadastroda memur değiliz. Onları eğiten, oyunculuk okullarından mezun eden öğretmenler kim ki? Türkiye’de bir sürü oyunculuk eğitimi veren okul var, bu çocuklara yazık değil mi? Sıfır giriyorlar sıfır çıkıyorlar!” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeliz Şar’ın büyük acısı… Annesini kaybetti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir