1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tod'un "Sorgu Odası" dizisine yakışıklı oyuncu

 Karga Seven’ın Tod için çekeceği “Sorgu Odası” dizisinin çekimlerinin bayram sonrası başlaması planlıyor.

Tod’un “Sorgu Odası” dizisine yakışıklı oyuncu

“Sorgu Odası” Tod’un “Zamanın Kapıları”yla beraber çekeceği 2 yeni yerli içerik olarak dikkat çekiyor. Bayram sonrası sete çıkacak olan Karga Seven Pictures imzalı diziyi Nuray Uslu ve Milay Ezengin yazıyor. Deniz Yorulmazer’in yöneteceği dizide Hazal Kaya emniyette sorgu biriminin tek kadın memuru olan “Cihan”ı canlandıracak, Çağlar Ertuğrul “Metin Yazıcı”, Deniz Hamzaoğlu “Süleyman Manga”, Boncuk Yılmaz “Selim”, Melisa Döngel “Güven”, Kubilay Tunçer iseHayati Manoğlu” rollerine hayat verecek.

Boncuk Yılmaz, Hazal Kaya ve Melisa Döngel’in “Selim”, “Cihan” ve “Güven” erkek isimleri konulan 3 kız kardeşi canlandıracağı dizinin kadrosuna son olarak yakışıklı genç yıldız Oktay Çubuk katıldı. Tolga karakterine hayat verecek olan Çubuk, emniyet müdürlüğünde kayıt memuru olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Hamzaoğlu’ndan bir bomba anlaşma daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir