1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

TOD'un "Sarmaşık Zamanı" dizisine Katar'da görkemli davet

21 Eylül'de ülkemizle aynı anda MENA bölgesindeki ülkelerde de seyirciye sunulacak olan Sarmaşık Zaman dizisi merakla bekleniyor.

TOD’un “Sarmaşık Zamanı” dizisine Katar’da görkemli davet

Burçin Terzioğlu, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’yı buluşturan “Sarmaşık Zamanı” dizisine Doha’da çok gösterişli bir davet düzenlendi. 21 Eylül’de ülkemizle aynı anda MENA bölgesindeki ülkelerde de seyirciye sunulacak olan dizinin tanıtım organizasyonunda Katar’ın önde gelen isimleri bir araya geldi.

Dizinin başrol oyuncularından Burçin Terzioğlu “Oynamaktan çok keyif aldığım Sarmaşık Zamanı dizisiyle MENA seyircimizle buluşmuş olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizi çok güzel karşılayan MENA seyircimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Davette şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştıran Hazal Türesan“Hikaye ve tüm oyuncu kadrosu ile ekibin sıkı çalışması çok güzel bir birliktelik oluşturdu ve bunu MENA bölgesindeki izleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Bu yepyeni hikayeyle umarım izleyiciler de bu yolculuktan en az bizim kadar keyif alırlar” diye konuştu.

Yiğit Kirazcı da projeyle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Çok özverili ve profesyonel bir ekiple dayanışma içinde iyi bir iş çıkardığımıza inanıyorum. Ben de bugüne kadar oynadığım rollerden farklı bir rolü deneyimlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Ekibin bu kolektif ruhunun işin ruhuna dönüştüğüne ve bunun insanlara geçeceğini umuyorum…” 

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bir Derdim Var” dizisinin kadrosuna yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir