1. Anasayfa
  2. Dizi

TMC Film’den 2 dizi, bir sinema filmi

TMC Film’den 2 dizi, bir sinema filmi
Aliye, Binbir Gece, Canım Ailem gibi Türk dizi tarihinin köşe taşı dizilerine imza atan Erol Avcı bu yıl 2 dizi, 1 de film çekecek. Dizilerden biri Peride Celal’in aynı adlı kitabından uyarlanan ve Star TV için hazırlanan “Gecenin Ucunda”… Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’yu buluşturan diziyi Barış Erçetin yönetecek, Başar Başaran ve Emre Özdür yazıyor.
Diğer dizi projesinin adı “Selma”… Çok etkileyici bir hikâyeyi anlatan diziyi “Canım Ailem” ve “Aramızda Kalsın” adlı unutulmaz dizilerin yazarı Selin Tunç kaleme alıyor. Selma dizisi için Erol Avcı’nın iki sezon “Kıbrıs Zafere Doğru” dizisini çektiği TRT’yle görüştüğünü duydum.
TMC Film’in film projesinin adı ise “Müjdemi İsterim”… Ömer Faruk Yardımcı’nın yöneteceği filmin senaryosu Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı imzası taşıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir