1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Timur Acar "Şahane Hayatım" dizisinin kadrosunda

Komedi alanındaki başarısını dramda da gösteren Timur Acar'ın yeni dizi projesi belli oldu.

Timur Acar “Şahane Hayatım” dizisinin kadrosunda

Timur Acar iddialı bir diziyle setlere döndü. Hem komedide, hem de dramdaki etkili oyunculuğuyla tanınan Acar, Ay Yapım‘ın ilk bölümü 1 Kasım Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan “Şahane Hayatım”la anlaştı. Timur Acar dizide “Selo” rolüyle seyirci karşısına çıkacak ve Şebnem’in babasının sanayideki lastikçisinin karizmatik müşterisi olarak hikâyeye dahil olacak.

Çağrı Bayrak‘ın yönettiği, Meriç Acemi‘nin ise kaleme aldığı dizi estetik ameliyatla büyük bir değişim yaşayan ve zengin bir hayata kavuşan Şebnem’in peşini bırakmayan geçmişiyle yaşadığı büyük sınavı ekrana taşıyacak. Dizi ayrıca Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu’ndan oluşan güçlü bir oyuncu kadrosundan oluşuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Zaferin Rengi” filminin ilk teaser’ı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir