1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Timuçin Esen ismini Atatürk'ün verdiği "Topkapılı Cambaz"ı canlandıracak

Duayen yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz‘un uzun yıllardır hayali olan Zaferin Rengi filminde Timuçin Esen çok özel bir karaktere hayat verecek.

Timuçin Esen ismini Atatürk’ün verdiği “Topkapılı Cambaz”ı canlandıracak

Timuçin Esen yaz başında rol aldığı Pelin Esmer‘in “O Da Bir Şey Mi?” filminin ardından ses getirecek bir projede daha rol alacak. Esen duayen yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz‘un uzun yıllardır hayali olan Fenerbahçe filmi “Zaferin Rengi”nde “Topkapılı Cambaz” adlı çok özel bir karaktere hayat verecek.

“Topkapılı Cambaz”, Mustafa Kemal Paşa tarafından manası “Canıyla oynaktan korkmayan” anlamına gelen “Canbaz” lakabı kendisine verilmiş olup yine bizzat Mustafa Kemal Paşa tarafından çavuşluğa yükseltilmiştir. Mütareke döneminde Müsellâh Müdâfaa-i Milliye’nin (Mim Mim Grubu) İstanbul sorumlusudur.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu ve yönetmen eşinin filmini çocukları tanıttı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir