1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tims&B Productions’tan 3 yeni dizi geliyor

Unutulmaz projelere imza atan Tims&B Productions, biri Adana’da geçecek 3 yeni dizinin birden çalışmalarını başlattı.

Tims&B Productions’tan 3 yeni dizi geliyor

Yeni sezon öncesi yapım şirketleri peş peşe yeni projelerinin hazırlıklarına başlıyor. Dünyanın dört bir yanında yayınlanan pek çok başarılı dizinin yapımcısı Tims&B Productions da yeni sezonun hazırlıklarına devam ediyor. 90’lı yılların Adana’sında geçen tutkulu bir aşk hikâyesini eylül döneminde izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan şirket izleyicileri nostaljik bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

Tims&B Productions, bu kez; Türkiye’de önemli toplumsal ve ekonomik dönüşümlerin yaşandığı, aynı zamanda yepyeni bir dünya düzeni ve teknolojik ilerlemelerin baş gösterdiği 90’lar atmosferindeki Adana’da geçen bir öyküyü ekrana taşıyacak. Dizide intikam ve tutku dolu bir serüvene güçlü bir oyuncu kadrosu hayat verecek.

Öte yandan Tims&B Productions, günümüzde geçecek olan yine” dev prodüksiyonlu ve yüksek bütçeli iki yeni dizinin daha hazırlıklarını sürdürüyor. 2024/2025 yayın sezonunda seyirciyle buluşacak olan bu 3 dizinin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Sakla Beni” dizisinin Filiz’i Ceyda Düvenci’yi 36 bedene döndüren görüntü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir