1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tilbe Saran “Aile Albümü” dizisinde

O3 Medya’nın Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’nın başrolünü paylaşacağı “Aile Albümü” dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Tilbe Saran “Aile Albümü” dizisinde

“Aile Albümü” dizisinde Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora başrollerde buluşacak. Hazırlıkları devam eden diziyi Zeynep Günay yönetecek. Çocukluk aşkı olan Kılıç (Akın Akınözü) ve Deniz (Aslıhan Malbora) ile onların hikâyelerine eşlik eden çocukluk arkadaşları Behice’nin hikâyesini etkileyici bir dille anlatan dizinin kadrosuna şimdi de usta oyuncu Tilbe Saran katıldı.

Son olarak Prime Video’da yayınlanan Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü oynadığı Taff Pictures imzalı “Bihter” filmine renk katan Tilbe Saran henüz kanalı belli olmayan dizide “Nurten” rolüne hayat verecek. Tilbe Saran, Deniz’in annesi olan Nurten Ataman rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Çanakkale’de çekilmesi planlanan dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Çelikkol’un partneri Melis Sezen oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir