1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tetikçinin Oğlu dizisinde Şevket Çoruh ile Timuçin Esen'in arasında soğuk rüzgârlar

Tetikçinin Oğlu dizisinin setinde Şevket Çoruh ile Timuçin Esen arasında soğuk rüzgarlar estiği konuşuluyor.

Tetikçinin Oğlu dizisinde Şevket Çoruh ile Timuçin Esen’in arasında soğuk rüzgârlar

“Tetikçinin Oğlu” dizisi geçen salı ekran macerasına başladı. Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u buluşturan O3 Medya ve Same Film imzalı dizinin bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek. FOX’un usta senarist Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizisinin setinden sızan bilgilere göre 2 aktör arasında zaman zaman gergin anlar yaşanıyor. Bunun nedeni ise Timuçin Esen’in senaryodaki diyaloglardan ve mekan seçimine kadar birçok konuda kendi istediğini yaptırması… Dizinin Bodrum’da çekilmesine de Timuçin Esen’in karar verdiği gündeme gelmişti. Bu durumun zaman zaman Şevket Çoruh’un tepkisini çektiği kulislerden sızan dedikodular arasında…

Bir diğer iddia ise Tetikçinin Oğlu’nda yönetmen Yağız Alp Akaydın’la Timuçin Esen’in arasında kavga çıktığı yönünde… Sette yönetmenle sorun yaşayan Esen’in kendi sahnelerini daha önce de “Hekimoğlu” dizisinde beraber çalıştığı yönetmen Emre Aybek’in çekmesini istediği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Al Sancak’ın yeni bölümü ekrana gelecek mi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir