1. Anasayfa
  2. Dizi

Teşkilat'tan ayrılan Deniz Baysal'dan duygusal veda mesajı

Teşkilat dizisinin Zehra Balaban'ı Deniz Baysal, ayrılık kararının ardından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Teşkilat’tan ayrılan Deniz Baysal’dan duygusal veda mesajı

“Teşkilat” dizisine büyük emek veren Deniz Baysal, yeni maceralara yelken açmak için ekibiyle el sıkışarak ayrıldı. Başarılı oyuncu set disiplini ve ekip arkadaşlarıyla uyumu nedeniyle çok seviliyordu. Veda yazısını yazmakta zorlanan Baysal şu cümlelere yer verdi:

“Benim için kolay değil… Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik… Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat… bu yolculukta 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım; her birinizi çok seviyorum.

Bir kusurum olduysa affola… Benim için bitmiş olsa da her daim yanınızdayım… Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte… Ne mutlu bana yolunuz her zaman açık olsun….

Ve siz kıymetli izleyicilerimiz…. 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası…

Teşkilat’tan bir Zehra Balaban geçti… Ağlamıyorum gözüme Hançer kaçtı…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Üç yıl sonra Teşkilat’ta bomba ayrılık
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir