1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Teşkilat’ta Yunus Emre Yıldırımer’e Bir Zamanlar Çukurova'dan partner geliyor

TRT1’in pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Teşkilat’ın 4. Sezon çekimlerinin yeni bir değişiklik olmazsa 8 Eylül’de başlaması planlanıyor.

Teşkilat’ta Yunus Emre Yıldırımer’e Bir Zamanlar Çukurova’dan partner geliyor

Murat Yıldırım’lı “Teşkilat” dizisinin son hazırlıkları sürüyor. Dizinin kadrosunda çok sayıda ayrılık yaşanmış ve ekibe dahil olacak yeni oyuncular merak konusu olmuştu. Dördüncü sezon Ömer’in (Murat Yıldırım) dağılan ekibini yeniden kurmak için harekete geçmesiyle başlayacak. Uzay (Serdar Yeğin), ekip dağıldıktan sonra da İstihbarat bünyesinde çalışmaya devam etmiştir.

Sarp Levendoğlu’nun “Pehlivan” lakaplı İbrahim rolüne hayat vereceği ve Jandarma özel harekatta görev yaparken kurulan yeni ekibe dahil olacağı ortaya çıkmıştı. Dizinin kadrosuna Yunus Emre Yıldırımer’in hayat verdiği Korkut için de Sena adlı bir partner geleceği öğrenildi. Sena rolüne “Bir Zamanlar Çukurova”nın güzeller güzeli Gülten’i Selin Genç hayat verecek. Korkut ve Sena tesadüfen tanışıp birbirlerine güçlü bir bağla bağlanacak.Öte yandan dizinin Canan ya da Neslihan olması planlanan yeni kadın oyuncusuyla ilgili görüşmeler sürüyor. “Teşkilata” ayrıca aynı zamanda yeni istihbaratçı olan Canan’ın “yakışıklı” lakaplı kardeşi Cihangir ile ona partner olan ve özel kuvvetlerin ardından kurulacak olan yeni ekibe katılan “Gizem” karakterleri dahil olacak. Dizinin kötü adamları ise Canan’ın aynı zamanda eski büyükelçi olan babası Çetin Atmaca, Canan’ın Birleşmiş Milletler İstanbul Ofisi’nde direktör olarak çalışan eski nişanlısı Gökhan olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz Venedik’in en prestijli gecesine katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir