1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Teşkilat'a Eşkıya'dan flaş transfer

Çağlar Ertuğrul'un veda ettiği Teşkilat dizisine katılacak yeni oyuncuncular merak konusuydu.

Teşkilat’a Eşkıya’dan flaş transfer

“Teşkilat” dizisinin yeni sezon çekimleri başlıyor. TRT’nin pazar akşamlarına damgasını vuran dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul Ertuğrul’un ayrılığın ardından kadroya yeni oyuncuların katılacağı gündeme gelmişti. İki sezon Ankara’da çekilen dizi 3. sezonunda İstanbul’a taşınıyor. Usta senarist Ethem Özışık’ın kaleme aldığı diziyi Burak Arlıer ile Gül Sarılaltın yönetecek.

Diziyle imza aşamasında

Tims&B imzalı projeye çok özel bir isim katılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Alparslan’ı Yunus Emre Yıldırımer, Teşkilat dizisiyle imza aşamasında… Yıldırımer, atv’de ekrana gelen son olarak “Adı Sevgi” dizisinde başrol oynamıştı. 1982 doğumlu olan Yıldırımer konservatuvar eğitimi aldı. Başarılı oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında yayınlanan “Hatırla Sevgili” dizisinde yaşamıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir